Skip to main content

Zon, zee, strand en geld verdienen?

Kom werken bij Havana!

Wil jij genieten van de zon, zee en het strand terwijl jij tegelijkertijd geld aan het verdienen bent? Kom dan werken bij Havana Beachclub in Rockanje. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s in de bediening en keuken.

Havana heeft een gezellig team met collega’s die tijdens het werk graag plezier maken. We willen graag dat jij plezier hebt in je werk zodat jij jouw gasten kan laten genieten van de fijne sfeer, mooiste gerechten, lekkerste dranken en een ontspannen dagje uit! Onze collega’s zijn net zo belangrijk als onze gasten.

Ben je bang dat je alle mooie dagen van het jaar moet werken? Geen zorgen, wij zonliefhebbers begrijpen dat ook jij het genot van een prachtige dag op het terras wil ervaren. Daarom kun je bij ons zelf aangeven wanneer je kan en wil komen werken. Wat houdt je nog tegen? Solliciteer vandaag nog!

Geen ervaring? Geen probleem

Heb jij geen (horeca)ervaring maar sta je te springen om aan de slag te gaan? Wij leren jou graag alle kneepjes van het vak zodat jij binnen no-time zelfverzekerd met een dienblad rondloopt, het perfecte biertje tapt of de mooiste gerechten op tafel zet.

Wil jij maar één seizoen aan de slag omdat jij bijvoorbeeld over een paar maanden de wereld rond wil reizen? Je bent van harte welkom! We zijn net zo blij met tijdelijke krachten als vaste collega’s.

Laten we kennismaken

We geloven niet in een lange en moeilijke sollicitatieprocedure. Bij ons is het belangrijk dat we de klik voelen en zien dat jij uit het juiste hout gesneden bent om bij ons aan de slag te gaan. Laat je gegevens achter in het formulier hieronder zodat we zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Wil je toch graag je CV en motivatiebrief meesturen? Je kan je motivatie en CV in het tekstveld van jouw bericht hieronder plakken of een mailtje sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Tot snel!